Живот
2. January 2016 - 11:07

Тоа што овој маж го прави за својата сопруга последните 56 години ќе ве остави во солзи

на денот на венчавкот, сите парови ветуваат дека ќе се сакаат и чуваат во добро и во лошо. За овој пар од Кина лошот дошло многу брзо.
 
Ду Јуанфа се оженил со Зјоу пред 56 години. Само еден месец по нивната венчавка се појавила болест, која сопругата ја оставила парализирана.
 
Ду оставил се за да може секој ден да се грижи за сопругата...
 
Погледнете го видеото: