Џет-Сет
1. December 2019 - 23:59

ТЛЗП: Даниел Кајмакоски победник во 9-тата епизода од шоуто


Победник во 9. Епизода на шоуто Твоето лице звучи познато е Даниел Кајмакоски, а наградата од 1.000 евра ќе ја додели на Емилија Стаменчиќ која боледува од церебрална парализа и епилепсија.
Вечерашниот победнички тим е тимот од сезоната 3 кој го сочинуваат Ивана Петерс и Даниел Кајмакоски.
Даниел заедно со Едита Арадиновиќ настапија во улога на двојката која летово ја заинтересира целата светска јавност – Камила Кабељо и Шон Мендес.