Живот
7. December 2018 - 12:41

Тинејџерка ја продава невиноста: Сакам да се одолжам на мојата мајка која ме научи да се ценам и почитувам

Тинејџерка која ја продава својата невиност на интернет аукција открила дека тоа го прави за да обезбеди себеси што посветла иднина, пишува Деили Меил.

Студира бизнис, има 18 години и живее во Лондон, тврди дека никогаш немала дечко бидејќи нејзината мајка ја советувала да се посвети на учењето и школувањето, а да ги остави љубовните врски за во иднина.

"Одлучив да ја продадам својата невинст на аукција како би помогнала финансиски на мојата мајка. Ме изгледа сама, ме научки како да се почитувам и ценам себе, па сакам да и се одолжам", вели Жад.

Аукцијата започнува со 100.000 фунти, а се надева дека би можела да надмине еден милион. Откако ќе и помогне на својата мајка, од остатокот од парите сака да започне сопствен бизнис.

Својата невиност, за која ќе понуди и потврда од доктор ја продава на https://jade-virginity-auction.webnode.com/.

"Се надевам дека на аукцијата ќе победи некој фудбалер, актер или бизнисмен кој би можел да ме посоветува за иднината", вели Жад која со победникот на аукцијата ќе преспие во хотел со пет ѕвезди во Лондон.