Живот
14. December 2015 - 12:29

Тина објави фотографија со најдрагиот станар од куќата, но тоа не е Дарко!

По излегувањето од куќата, Тина која не успеа да влезе во супер-финалето на Големиот Брат, за разлика од нејзината сестра, објави фотка со најдрагиот станар од куќата, а тоа е поранешната станарка Ивона.