Македонија
16. January 2021 - 9:41

ТикТок: Патарини поминуваат со полициски палки и значки

Продолжуваат вирално да се шират скандалозни видеа од социјалната мрежа „Тик ток“.

На социјалните мрежи се шират видеа како граѓани се фалат дека не плаќаат патарини искористувајќи полициска значка и палка.