Џет-Сет
6. November 2015 - 11:01

Тијана Ајфон се соблече во кафеана и позираше гола

Старлетата Тијана Максимовиќ позната како Тијана Ајфон, повторно ги промовираше своите силиконски гради. Таа без ни малку срам се соблекуваше во тоалетот на една белградкса кафеана и заведуваше мажи.

Ајфонка во кафената стигнала по полноќ, а бидејќи претходно била во друг клуб, одлучила во тоалетот да ја поправи шминката на лицето како и да додаде пудра на градите.

Со себе ја понела и другарката Мис Светлана, а на папараците на српски Курир им рекла да дојдат со неа, нешто да им покаже.

Тогаш го соблекла горниот дел и остана во здолниште, покажувајќи ги голите гради пред фото објективите.

Тијана со задоволство си ги гледала голите гради во огледало и се жалела што мора да ги зголеми, додека гостите се собирале през влезот во вецето и ги ѕиркале нејзините силикони.