Џет-Сет
30. July 2015 - 21:08

Тијана Ајфон неможеше ни да замисли што фотографираше на базен

Тијана Ајфон објави фотка од базен, а не ни сфати што улови на неа. Момчето кое седи до неа е фатено како гледа во нејзиниот задник кој очигледно многу му се допаѓа