Џет-Сет
26. May 2016 - 11:10

Тие се веќе десет години во среќен брак

Ребека веќе 10 години е во љубов со својот сопруг. Веќе десет години тие се во среќен брак, благословени со тројца синови Маркијан, Макариј и Доротеј. 
 
Ребека и Мики решија двете годишнини да ги прослават во едно од најромантичните места на светот, градот Дубровник.