Живот
1. May 2018 - 14:51

Тие не сакаат деца: Мажите родени во овие хороскопски знаци имаат други поважни работи

Тоа се само убави желби, а понекогаш и нереални. Не секој маж сонува за тоа да се ожени и да има деца. А каква врска има тоа со астрологијата? Се чини дека мажите со овие хороскопски знаци тоа го прават малку почесто од другите, од различни причини.

Јарец

Тој ја сака единствено неговата работа. Целиот свој живот го гради на работниот успех. На патот до местото шеф ништо не може да го сопре. За семејна куќа и многу деца потребно е и многу време, а тој го нема (или не сака да го има). Тоа може да го поремети патот кон успехот.

Стрелец

Тој е вистински авантурист и секогаш е во акција. Сака да помине низ животот спонтано и слободно, инаку многу брзо станува несреќен. Се плаши дека поради дете би морал да се откаже од слободата и нема веќе да може да биде одговорен само за себе.

Водолија

Тој е слободен, креативен дух кој радо се збавува. Не може да се помири со крутиот концепт на семејството. Се чувствува ограничен со друштвените норми и се плаши да прифати одговорност.