Живот
27. February 2017 - 9:42

Тие двајца мислеа дека и го украдоа автомобилот, но погледнете што ќе се случи подоцна...

Во моментот кога се враќала во својот автомобил на бензиска пумпа, пред жената се појавиле двајца мажи. Еден од нив извадил пиштол и тргнал да и ги земе клучевите од автомобилот.

Крадците влегле во автомобилот уверени дека тоа било лесна кражба, но испаднало дека крадците налетале на погрешна жртва.

Девојката им одржала ’ добра ’ лекција на напаѓачите.

Погледнете што снимила надзорната камера.