Живот
16. July 2017 - 19:06

„Ти мене ќе ме правиш будала“ - со овој генијален трик го зезнал газдата за да не плати станарина

Рик Лакс често објавува снимки од своите обложувања, во кои на суптилен начин успева да ги измами луѓето со кои се обложува, а тие не можат ни да се налутат. Рик наполнил сад со вода и ставил бибер во него.

Тој му рекол на газдата кој му издава стан дека ќе извади билјардска куглабкоја е потопена во садот така што ни едно срнце бибер нема да остане на неговата рака.

Газдата прво се плашел дека ќе испадне будала, но потоа проработела љубопитноста. Се обложиле и потоа Рик ја извел магијата.

Погледнете: