Македонија
17. November 2018 - 19:10

Тежок инцидент на денешните трки кај Скопски Саем, се истумба автомобил

Натпреварувачот во автомобилските трки денеска, Мики Тодоров доживеа несреќа, откако со неговиот автомобил се истумба, удирајќи се во една од безбедносните гуми.

На трката учествуваа околу 30 натпреварувачи, а според информациите, Тодоров се наоѓа во добра здравствена состојба.