Живот
31. January 2016 - 18:49

Тестирајте го својот вид - Еве што треба да направите!

Тестирањето на видот е едноставно. Се` што треба да направите е да го прекриете едното око и да се обидете да ги прочитате буквите на таблицата од врвот до дното.

Овој тест е нешто поинаков. Ќе го тестира вашиот вид и моќта на забележување. Имате 15 секунди да ги пронајдете бараните букви и броеви.

Дали успеавте?