Македонија
2. January 2018 - 11:32

Тешка сообраќајна несреќа во Скопје

Две возила се судриле утрово на улицата Иво Лола Рибар. Тешката сообраќајна несрека се случила на делот помегу Католичката црква и локалот Intermezzo.

Во моментов се чека полицијата да изврши увид. Немаме официјална информација за повредени.