Македонија
28. September 2016 - 20:36

Тешка сообраќајна несреќа во Капиштец

Страшна сообраќајна несреќа ги вознемири жителите на Капиштец околу 20:00 часот.

Во овој момент полицијата е на терен и врши увид на местото на несреќата.

Се уште нема информации за повредени лица.

Повеќе детали подоцна...