Балкан
3. October 2015 - 11:51

Тешка сообраќајна несреќа - Двајца се борат за живот еден загинат

 
Немања Јовановиќ од српското село Кленка загина, а Дарко Стојановиќ и Бранко Божиќ се тешко повредени кога со аудито удриле директно во шлепер.
 
Јовановиќ загинал на леце место, а докторите се борат за животот на другите две момчиња.
 
Сеуште се неутврдени причините како младите момчиња се судрија со шлеперот.