Македонија
16. August 2018 - 21:30

Тешка сообраќајка вечерва во Дебар Маало- повредени лица итно пренесени во болница

Вечерва тешка сообракајќа на Бул. Илинденска близу Владата на Р.М, пишува порталот 24 инфо.

Како што пишува порталот репортерот на 24 инфо е на лице место , каде има повредени лица кои се пренесени итно во болница, а се уште не е се пристигнати екипи од страна на МВР.

За подетални информации во подоцнетите часови.

Фото: 24 инфо