Македонија
28. September 2016 - 12:32

Тешка сообраќајка на патот Струмица - Радовиш, сообраќајот пренасочен

Поради сообраќајна незгода денеска од 11:00 часот во прекин е сообраќајот на магистралниот пат А4 Струмица-Радовиш кај село Калуѓерица, информира Автомото сојузот на Македонија.

Сообраќајот е пренасочен од село Калуѓерица до село Сурдулица.