Живот
6. February 2017 - 20:20

Терор на слоновите, погледнете каков пустош оставија зад себе

Крдо од 150 слонови направи пустош во северозападниот дел на Танзанија оставајќи зад себе десетина хектари уништени ораници.

Тие дојдоа од националниот парк Серендети, а мештаните велат дека никогаш претходно не видел толку слонови на едно место.