Македонија
7. April 2019 - 17:30

Тепачка во перална на „Илинденска“, интервенираше полицијата

Вчера во 10:40 часот во СВР-Скопје било пријавено дека на булеварот „Илинден“ во перална дошло до нарушување на јавниот ред и мир со физичка пресметка меѓу А.Ф.(41), З.З.(43) и Е.Х.О.(40) од една страна и А.С.(27) и С.С.(48) сите од Скопје.

Сочинети записници за констатирани прекршоци по чл. 11 ст.3 од ЗППЈРМ.