Теодосиќ се сели во НБА лигата | Сител Телевизија
Кошарка
20. March 2017 - 18:52

Теодосиќ се сели во НБА лигата

Еден од најдобрите кошаркари во Европа во последните неколку сезони Милош Теодосиќ на својот блог нагласи дека е подготвен да се пресели во НБА лигата но само доколку заинтересираниот клуб исполни неколку услови:

„ И порано реков дека сакам да одам во САД но само под услов мојот нов клуб да има натпреварувачки амбиции, потоа важен е и финансискиот ефект како и должината на договорот“ - изјави српскиот кошаркар кој навјеројатно ќе се пресели во редовите на Јута Џез иако и Денвер пројавил интерес.