Македонија
29. September 2015 - 14:11

Температури и до 1 степен - Еве какво време не очекува во октомври

Мало затоплување а потоа пад на температурите, особено во утринските периоди. До крајот на неделава  и на почетокот на наредната се очекува благо зголемување на температурите и суво време.

Од вторник ќе почне наоблачување а веќе за викндот се очекуваат и врнежи по што ќе следи заладување и спуштање на утринските температури до 1 степен.