Живот
23. September 2015 - 15:41

Телефонски разговор меѓу Ервин и Стефани: Немој да гледаш други жени!

Откако си испратија писма, Големиот брат им обезбеди на Ервин и Стефани да се слушнат преку телефон. Момчето од Сараево и девојката од Сплит имаа една минута да си кажат се што сакаат.
 
- Еј, не ми се верува дека те слушам. Ми недостасуваш секој ден. Едвај чекам да излезеш надвор. Се надевам дека и ти мислиш на мене и немој да гледаш други жени, му рече Стефани на Ервин.
 
- Не гледам во други жени. Премногу ми недостасуваш, тоа ти го кажав и тука.Не можам да дочекам да те видам, за ништо не ти замерувам, - рече Ервин.
 
Таа пак воодушевена додаде...- Мило ми е ако е така.