Џет-Сет
29. October 2016 - 21:28

Тажна вест за сите кои ја сакаат Рада Манојловиќ: Пејачка крие дека е болна

Популарната пејачка Рада Манојловиќ веќе некое време не се чувстува добро. Таа прекинала да комуницира со многу пријатели и се повлекла во својата куќа.

Таа пред неколку месеци падна во криза, па понекогаш конзумира лекови за смирува без разлика на тоа што е во среќна врска и што е успешна во работните обврски.

Таа веќе неколку дена не јаде, само спие и пие таблети.

Дури и нејзиниот татко Раде за Свет потврди дека Рада не се чувствува добро.

„Знам дека таа мора да го испие тој прашок за да се смири кога толку многу настапува и тоа е сосем во ред“, изјави тој.