Живот
23. April 2019 - 13:15

Тажна вест: Почина познат српски актер

Почина српскиот актер Игор Первиќ на своја 52-годишна возраст утрово во 8.30 часот во својот стан. 
 
Од него прва се прости неговата девојка Јована Петровиќ.