Живот
31. August 2017 - 21:05

Тажна слика од естрадата - Тања Савиќ пее качена на камион

За разните проблеми на пејачката Тања Савиќ се пишува веќе со години. Сето тоа влијаело за пејачката да заврши на камион.

Наместо на нормална сцена, таа пеела качена на приколка од камион. Фотографиите се доказ.

Можеби бидејќи знаела дека ќе пее на таква сцена таа се одлучила и на чудни чевли.