Loading Video...
Балкан
17. January 2018 - 12:36

Тажна поворка во Косовска Митровица: Долга колона на граѓани го испраќа телото на Оливер Ивановиќ во Белград

Лидерот на Граѓанската иницијатива „Србија, демократија, правда“ Оливер Ивановиќ кој е убиен вчера во Косовска Митровица со шест куршуми во грбот, ќе биде погребан утре на Новите гробишта,а неговите посмртни останки денеска ќе бидат изложени во Белград.