Тажна е сликата утрово во Охрид - бисерот на Балканот во пустош | Сител Телевизија
Македонија
18. March 2018 - 10:28

Тажна е сликата утрово во Охрид - бисерот на Балканот во пустош

По вчерашното силно невреме проследено со засилен јужен ветер и високите големи бранови во Охридското езеро, кои предизвикаа големи оштетувања на крајбрежниот дел, од утрово надлежните екипи се веќе на терен во санирање на штетите од невремето.