Живот
1. July 2016 - 19:09

Таткото кој ги исмејува ќерката и синот на интернет стана вистински хит!

Кога сте татко на двајца тинејџери, тоа не е лесно. Крис Мартин со тој предизвик се носи на сосема едноставен начин.

Наместо да ги контролира колку време неговите деца поминуваат на интернет, тој ги прави нивните селфиња и пропратно ги замсејува илјадниците корисници на социјалните мрежи.

Имитирајќи ги нивите пози, направил сопствена колекција селфиња и во многу краток период на Инстаграм собрал повеќе од 20 илјади пратители.

- Три дена ја симнував бојата од себе, признава Крис кој оди толку далеку што користи водотпорни маркери за да ги нацрта тетоважите како оние што ги има негавата ќерка.

Ново на Сител