Живот
3. November 2015 - 12:30

Таткото 16 години ја фотографирал ќерката - Нешто што треба да го направи секој родител!

Цели 16 години, тој секој ден ја снимал својата ќерка, по неколку секунди - Од првиот ден, како дете, па низ целиот пубертет се до созревање на вистинска девојка - ова видео покажува колку брзо децата растат, а ние тоа не го приметуваме!
 
Холанндскиот уметник и татко смислил нешто многу посебно, за детството на својата ќерка, Лоти, засекогаш го зачува во сеќавање.
 
Погледнете ја само последната фотографија...