Живот
4. January 2019 - 10:55

Татко поставил камера во собата на бебето: Кога видел што прави мајката се шокирал!

Секој родител знае - понекогаш е голем предизвик да се заспие бебе, а ако не заспие цврсто може да се разбуди за неколку минути и да се расплаче. Токуму таа ситуација ја научи оваа мајка, Керин Челин Морис да биде внимателна.

Majka kreativno uspavljuje bebu

Сепак, нејзиниот маж не можеше да замисли колку е таа креативна во своето извлекување, додека не го погледнал видеото од камерата во соба. Доволно да се смее со денови. Покрај оваа снимка напиша: Кога имате камери во куќата, најдобра работа е да ја гледате жената како се извлекува од собата на бебето откако го заспала.

Понекогаш мора да вложите големи напори за да излезете, иако можеби не сте свесни за тоа. Сега ми се јавуваат од војска за таа да ги научи на техниката „извлекување на превртен леопард!“. Можеби и претерува, погледнете и сами, и насмејте се: