Џет-Сет
6. September 2016 - 18:21

Тања Сaвиќ се скарала со сопругот бидејќи ја терал да...

Тања Савиќ се скарала со сопругот бидејќи инсистирал повтоно да отпатуваат во Австралија! Караницата кулминирала на одмор во Дубаи.
Душан сопругот на Тања соопштол дека сака на почетокот на следниот месец да отпатуваат во Голд Кост, каде живее неговата мајка и брат.
 
Таа прво се обидела да му објасни дека тоа не е добра идеја бидејќи момнтално супер и одат настапите шриум регионот и не сака никаде да патува. Душан во текот на целиот одмор во Дубаи инсистирал на тоа, па тие толку се скарале што сега разговараат само службено, бидејќи тој и е менаџер.
Тања ми се жалеше од него, кажа дека не е можно со него да се воспостави нормален однос и дека веќе нема намера да му ги исполнува желбите. Таа несака да попушти за заминувањето во Австралија бидејќи тоа минатиот пат довело до влошување на нејзината кариера, која едвај ја спаси - Изјавила блиска пријателка на пејачката.
Ова не е прв пат поранешната Ѕвезда на Гранд да има проблеми во бракот поради Австралија. Пред две години нејзиниот маж ги земал пасошите на децата и се заканувал дека ќе ги однесе на другиот континент, додека во февруари се зборело дека тие се пред развод.