Џет-Сет
5. July 2017 - 19:21

Така се сака син единец - фотографија од Вељко и малиот Јаков ги разнежни фановите на Сека

Сека Алексиќ минатата година во семптември стана мајка на нејзиниот прв син Јаков.

Нејзиниот сопруг Вељко одлично се грижи за малиот Јаков, па Сека покрај бројните работни обврски може да се опушти.

Фотографија од грижливиот татко и синот ги разнежни бројните фанови.