Живот
9. јуни 2016 - 15:57

Таа е вистинска бомба - запознајте ја најсексипилната медицинска сестра

Кејси Палмерс во светот е позната како најсексипилната медицинска сестра.

Каи која на Инстаграм има 140.000 следачи живее во Њујорк, каде и работи како медицинска сестра.

Уживајте во фотографиите од Каи