Џет-Сет
13. November 2017 - 17:02

Таа дефинитивно е една од најзгодните пејачки на Балканот

Српската пејачка Рада Манојловиќ ја воодушеви публиката за време на својот настап во еден белградски клуб.
 
Таа со години го носи епитетот “најзгодна“ меѓу балкснаките пејачки, а со секое свое појавување докажува дека тоа е така.
На јавните настапи најчесто се појавува во многу кратки фустанчиња со што ги истакнува своите совршени нозе. Така беше и сега.
 
Зошто сите не можеа да го тргнат погледот од Рада, погледнете во продолжение.