Џет-Сет
6. December 2017 - 12:34

Таа беше големата љубов на Жељко Јоксимовиќ, но и ѕвезда на 90-тите, еве за која пејачка станува збор

Цеца Славковиќ позната како џебна Венера во 90-тите години владееше со музичката сцена во Србија. 
 
 Исто така, Цеца е позната по тоа дека се забавувала со најпознатиот пејач на Балаканот, Жељко Јоксимовиќ. 
 
Имено,  Цеца денеска може да се слушне како пее во некои од познатите белградски клубови. 
 
Еве како изгледа денес таа...