Македонија
24. July 2021 - 19:44

Светски протест за слобода

Граѓани преку социјални мрежи се организираа на протест како што велат да дадат поддршка на светскиот протест за слобода, кој се одвива денес.

Сметаат дека не треба да има присилна вакцина ниту пак вакцинација под закана и дека треба да има доволно вакцини за секој да си избере кога и дали би се имунизирал. 

 

 

https://

 

 

Мирјана Давидовска