Бизнис
27. September 2019 - 8:39

Светски ден на туризмот

По повод 27 Септември – Светскиот ден на туризмот, денеска во организација на Министерството за економија ќе се одржи традиционалната манифестација на која ќе им бидат доделени признанија на најуспешните во оваа област. 

На манифестацијата, како што е најавено, ќе се обрати министерот за економија Крешник Бектеши.