Фудбал
12. July 2018 - 11:46

Светот се менува, фотографија која се кажува!!!

Многу солзи потекоа во Англија по елиминацијата од Хрватска во полуфиналето на СП во Русија.
Сепак англиските медиуми ги прогласија своите фудбалери за херои иако тешко го преболуваат овој пораз кој ги запре кон посакуваното финале со Франција...