Живот
13. јуни 2017 - 15:11

Свекрвата упаднала во станот на снаата и пронашла доказ дека го изневерува нејзиниот син!

Бизарна снимка стана хит на интернет, а видеото послужило како доказ за измамата на невернат сопруга.

Снимката, имено, е направена во Бечерили во североисточна Колумбија, а на неа е разоткриена измамата на жената со име Маура која со љубовникот била фатена од свекрвата.

Маура љубовникот го сокрила по креветот во спалната соба, а со него била додека сопругот не бил дома. Но, на тоа што не се надевала е дека на врата ќе и затропа свекрвата со цела придружба. На почетокот од видеото се слуша како неверната сопруга ја прашува својата свекрва зашто не се најавила пред да дојде. Со неа биле биле и свекорот на неверната жена и една од сестрите на сопругот., а сите тројца почнале да го пребаруваат станот и при тоа се снимиле.

Кога свекрвата влегла во спалната соба, го бутнала креветот, а под него се наоѓал љубовникот. Потоа избил вистински инцидент, снаата почнале да ја теппаат роднителите на сопругот и `и порачале дека нејзиниот брак тука завршил. Би било чудно да не е така затоа што снимката е прегледана неколку милиони пати.