Loading Video...
Спорт плус
8. September 2018 - 19:39

Свечено доделени наградите „8-ми септември“

          Денеска во собранието на Репулбика Македонија свечено доделени  наградите на заслужни спортисти по повод денот на независноста. Наградата за животно дело му припадна на одбојкарскиот тренер Таки Џиков.Награди за посебни остварувања добија: Ристо Таков (борење), Владимир Радиќ (ракомет), Шабан Сејди (борење) и Сашко Арсовски (карате).