Џет-Сет
20. April 2017 - 19:36

Сузана Маничиќ сака дотерани мажи: Еве што прво забележува кај посилниот пол

Водителката сака да види дотеран и негуван маж, но не сака целосно издепилирани и избричени.

Сузана Манчиќ вели дека вистинскиот маж треба да биде уреден, но не и издепилиран како жена.

-Се уште постојат оние мажи кои сметаат дека не треба да се бричат и да користат дезодоранс, додека жените се повеќе се дотеруваат. И тоа на вистински начин. И кај мажите сешто се наоѓа. Дакам да видам дотеран и негуван маж, а прво ги гледам раците, да видам дали се исечените ноктите. Треба да бидат шишани, дотерани и убаво изпеглани, вели Сузана.

Да потесетиме, Сузана веќе подолго време е во врска со Симеон Оцомокос и не ја крие својата љубов.