Џет-Сет
2. December 2016 - 14:17

Сузана Манчиќ: Го сакам сексот повеќе од било што, зарем има нешто поубаво од тоа?!

Иако влезе во седмата деценија од нејзиниот живот, Сузана Манчиќ вели дека сексот го сака повеќе од било што. Бидејќи нејзиниот партнер Симеон Оцомокос, со кого во врска е веќе неколку години, живее во Грција, српската водителка за свое задоволство често патува за Атина.

Во интервју за еден српски дневен весник, Манчиќ открила и кога последен пат имала секс.

– Вчера! Бев во Атина и имав одличен сеск! Немојте да мислите дека мене тоа ми недостига. Што има поубаво од секс? Кој што вели дека има нешто подобро од тоа задоволство лаже или нешто не е во ред со него – вели Манчиќ.

Таа додава дека веќе не се снима за време на секс.

– Ма не, тоа одамна не го правам. Ги тргнав сите камери и ги фрлив. Кој што бил каснат од змија се плаши и од гуштер – се смее водителката.