Џет-Сет
15. March 2016 - 11:47

Супер готвач и горд родител ова е Марк од "Брза кујна"

 
Гледачите на кулинарското шоу „Браза куна“ кое се емитува на ТВ Сител, покрај тоа што секојдневно учат нови тајни од кулинарството, уживаат и во неповторливиот талент и харизма на Марк. Шеф Марк е роден во Белгија, но македонските корени по 45 години го мотивираат да направи голема промена во живот и да се пресели во Македонија.
 
Марк живее во СКопје и е горд родител на син и ќерка кои и професионално ги следат чекорите на нивниот татко.