Бизнис
13. јуни 2018 - 8:36

Сугарески во посета на Виница

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денеска ќе ја посети општина Виница. 

Според најавата, Сугарески ќе оствари средба со градоначалникот на Виница Ивица Димитров и ќе изврши увид во реконструкција на водоводната мрежа во градот.