Живот
1. October 2015 - 9:30

Стујардеса им наплаќала на патниците по 1700 евра за сексуални услуги

Стујардеса се „збогатила“ со само две години работа, откако служела пијалок во авионот и ги „обработувала“ патниците. Таа наплаќала сексуални услуги во малиот тоалет и за една „рунда“ земала и по 1700 евра.
 
На крајот признала дека проституцијата во авионот и донела 880.000 евра.
 
Веста доаѓа од Дубаи, но не е прецизирано за која авиокомпанија се работи.
 
Авантурите започнале пред две години и траеле се до овој месец кога била уловена среде сексуален чин со патник. Девојката веднаш добила отказ и била депортирана од земјата каде што дошла.
 
Според пишувањето на медиумите, девојката признала дека тое не и било прв инцидент.