Балкан
4. November 2015 - 19:26

Страв и ужас: Ќерка (15) му родила дете на татко си, а потоа го пријавила за силување!

Ќерка, отишла во полициска станица во Дервента и пријавила дека нејзиниот татко во изминатите 12 месеци постојано ја силувал. А како резултат на тоа на 20 октомври во Бања лука родила дете.
 
Минатата ноќ во Дервента бил уапсен З.Џ. по пријава за силување, потврдиле од полицијата која наскоро ќе соопшти и повеќе детали.
 
З.Џ. го пријавила неговата ќерка, која изјавила дека татко и повеќе пати ја силувал и поради тие односи таа родила дете.