Живот
24. May 2017 - 14:30

Страшно: Никогаш не стојте под дрво кога грми - еве зошто

Страшно видео од гром кој уира во дрво. Ова е јасен показател зошто не треба да се засолнувате под дрва кога има грмотевици, какви што се најавени и за попладнево.