Балкан
17. July 2017 - 17:38

Страшни зборови на попот изговорени додека ги спуштале Маја и Михаило во гробот!

Денеска на гробиштата во Орловача се погребани Мара Ѓорѓевиќ и нејзиниот син Михаил Николиќ (4), кои во средата беа монструозно убиено од Марко Николиќ пред Центарот за социјална работа во Раковица.

На опелото присуствувале голем број на луѓе, а на еден човек му се слошило па Итната помош морала да интервенира.

На погребот присуствувале и синот на Маја од првиот брак, како и поранешниот сопруг.

По одржаното опело поворката тргнала кон вечното почивалиште.

Додека го спуштале ковчегот на Маја попот рекол дека Божјата казна не може да се избегне, а човечката не може да се заобиколи, потплати и избегне.

Додека во истиот гроб го спуштале Михаило само рекол: Овде секој збор е залуден.