Свет
13. December 2017 - 21:27

Страшни предвидувања на Баба Ванѓа за 2018: Ќе се случат три пресврти!

За 2018 година, најпознатата видовита жена, Баба Ванѓа предвиде дека Кина ќе стане светска сила и дека ќе биде најмоќна држава во светот.

Тоа може да придонесе за големи промени на политичката сцена. Тоа значи дека САД и Русија повеќе нема да се важни играчи.

Новата ситуација може да биде од корист на земјите кои се во добри односи со Кина.

Баба Ванѓа исто така предвиде дека од следната година државите нема да ескплотирани, туку сами ќе бидат експлотатори. Друга промена која се случи е промена на орбитата на Земјата.

Тоа нема да се забележи во почетокот, но со тек на времето ќе биде воочливо.